Over Nedap Staffing Solutions

Laat het om mensen gaan

Nedap Staffing Solutions, één van de marktgroepen van Nedap NV, wil het leven van mensen makkelijker maken. Dat doen we door producten te ontwikkelen die het managen van de workforce ondersteunt. PEP is de naam van onze gebruiksvriendelijke software.

PEP

Het team van Nedap Staffing Solutions is iedere dag bezig met het ontwikkelen van oplossingen met betrekking tot het workforce management waarin urenregistratie en roosteren van vaste en flexibele medewerkers plaats vindt. Inmiddels zijn er meer dan 2300 bedrijven in verschillende branches en ruim 150 uitzendorganisaties die gebruik maken van de PEP software en dit aantal groeit elke dag!

 

Filosofie

De producten van Nedap Staffing Solutions zijn stuk voor stuk eenvoudig, onafhankelijk en eenduidig. Ze zijn simpel en intuïtief in gebruiken kunnen gekoppeld worden met de gangbare salarispakketten  en zijn gemakkelijk te implementeren. 

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Wil je graag meer informatie over de PEP Software en welke voordelen dit jou kan bieden. Dan kun je ons bellen op onderstaand nummer. Karen of Jelle helpen jou dan graag verder. 

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

 

 

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap