AEOS voor de Toegangscontrole

Het ideale fundament voor elke toepassing van fysieke toegangscontrole, waar dan ook ter wereld.

  • Uitgebreide integratiemogelijkheden
  • Veelzijdige controle
  • End-to-end beveiliging

 

AEOS fysieke toegangscontrole

AAN WELKE EISEN JE TOEGANGSCONTROLE OOK MOET VOLDOEN, AEOS IS ZO ONTWORPEN DAT HET ZICH AANPAST AAN JOUW WENSEN. ONS PLATFORM IS HET IDEALE FUNDAMENT VOOR ELKE TOEPASSING VAN FYSIEKE TOEGANGSCONTROLE.

 

→ Neem contact met ons op

Sluit jouw apparaten aan

Je kunt AEOS koppelen aan fysieke sloten, paslezers en andere apparaten om de doorstroom van mensen in jouw gebouwen te optimaliseren. Of je nu biometrische lezers of traditionele paslezers gebruikt, bedrade of draadloze sloten, tourniquets of liften, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Web-based op maat

AEOS is een web-gebaseerde toepassing die volledig op maat van de gebruiker wordt ingericht. Met talloze configuratie-opties kun je ook het beveiligingsbeleid eenvoudig aanpassen. Medewerkers die met AEOS werken zullen zich bij hun dagelijkse werkzaamheden beter aan het beveiligingsbeleid houden, omdat het systeem ze daartoe uitnodigt. AEOS is zo intuïtief dat uitgebreide instructies overbodig zijn en werknemers hun taken efficiënter uitvoeren.

Wil jij ook grip op je toegangscontrole?

Wil je het proces met betrekking tot toegangscontrole in jouw organisatie efficiënter maken? Neem contact op voor meer uitleg of een demonstratie.

 

  

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

Contact opnemen

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap

Bespaar tot wel 70% op de kosten door AEOS toegangscontrole uit te breiden met AEOS Locker Management.

Een veilige en flexibele opslag van persoonlijke eigendommen is een van de pijlers onder flexibel werken. Wij ondersteunen je hierbij met veilig en dynamisch lockerbeheer. Met AEOS kunnen gebruikers lockers openen met dezelfde toegangspas die ze gebruiken om het gebouw binnen te komen. Zo kun je lockers bij een grote toeloop van mensen flexibel gebruiken.

 

 

Ervaringen van gebruikers