Onze producten

Online software voor je totale workforce

Gebruiksvriendelijke software voor je totale workforce

Het team van Nedap Staffing Solutions is iedere dag bezig met het ontwikkelen van oplossingen met betrekking tot het workforce management waarin urenregistratie en roosteren van vaste en flexibele medewerkers plaats vindt. Diverse organisaties door het hele land maken al gebruik van één of meer varianten van de PEP workforcemanagement software.

Urenregistratie

Eigen medewerkers, flexkrachten, zzp’ers: bij een organisatie zijn diverse constructies mogelijk als het gaat om personeel. Maar hoe registreer je nu duidelijk en overzichtelijk de gewerkte uren van al deze mensen? Daar biedt PEP Staff een oplossing voor.

Lees meer over PEP Staff

roosteren

Roosteren is een tijdrovende klus. Zeker met programma’s als Excel waarin iedereen zijn eigen werkwijze hanteert. Het resultaat is ingewikkelde sheets met verschillende kleuren, afdelingen en tijden. Dit zorgt voor onduidelijkheid. Ook moeten medewerkers bij deze werkwijze vaak per sms of telefonisch op de hoogte worden gesteld. PEP Grid lost deze problemen op.

Lees meer over PEP Grid

Toegangscontrole

Aan welke eisen je toegangscontrole ook moet voldoen, AEOS is zo ontworpen dat het zich aanpast aan jouw wensen. Ons platform is het ideale fundament voor elke toepassing van fysieke toegangscontrole, waar dan ook ter wereld. Met AEOS kunnen mensen zich volledig richten op hun kerntaken. En dat is goed voor de productiviteit, creativiteit en prestaties van jouw organisatie.

Lees meer over AEOS